ΕΛΟΠΥ: Χορηγός στην 3η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας

Δεκέμβριος 2021

3η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας με τη χορηγία της ΕΛΟΠΥ

 

Η ΕΛΟΠΥ στηρίζει ενεργά τους θεσμούς και τις δράσεις του κλάδου, που στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και στην ανάδειξη των μοναδικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού ψαριού. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΟΠΥ ήταν και φέτος χορηγός στην 3η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας, μιας ημερίδας που διοργανώθηκε στις 30 Νοεμβρίου για τρίτη συνεχή χρονιά από το Tμήμα Ζωϊκής Παραγωγής, Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην ημερίδα συμμετείχαν με παρουσιάσεις εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης, το Παν/μιο Κρήτης, το ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης, το Παν/μιο Δυτικής Μακεδονίας, την Γεωπονική Σχολή Αθηνών και το CMMI – CYPRUS MARINE & MARITIME INSTITUTE.

Την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησε η Ισμήνη Μποδγάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, η οποία αναφέρθηκε στην κοινωνική καταξίωση και αποδοχή της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας από το ελληνικό κοινό και παρουσίασε τις δράσεις που υλοποιούν οι εταιρείες-μέλη της ΕΛΟΠΥ για την προστασία της θάλασσας, με καθαρισμούς βυθών και θαλασσών, και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας με την προσφορά φρέσκων ψαριών σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και ευπαθείς ομάδες.