Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 με Χορηγό την ΕΛΟΠΥ

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) ήταν χορηγός στην εκδήλωση «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020», που διοργανώνει το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/07, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Τα ολόφρεσκα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της υψηλής γαστρονομίας και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτόν τον γαστρονομικό θεσμό, που βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας σε όλη την Ελλάδα.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου που απένειμε τα βραβεία στα εστιατόρια της Κρήτης, ανέφερε στη δήλωσή της: «Εσείς, οι επαγγελματίες της ελληνικής γαστρονομίας είστε οι πιο στενοί σύμμαχοι της ΕΛΟΠΥ, διότι διαμορφώνετε τις τάσεις, αναδεικνύετε τα πρωτογενή προϊόντα της ελληνικής γης και θάλασσας, αναβαθμίζετε τη γεύση μας και εκπαιδεύετε τη νέα γενιά των σεφ.”.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με ένα gala dinner, με εξαιρετικές δημιουργίες του πολυβραβευμένοu Executive Chef του Makedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου. Από τα πιάτα του μενού ξεχώρισαν τα «Λαβράκι χουνκιάρ μπεγεντί, υφές μελιτζάνας» και «Τσιπούρα φρικασέ, αχινός, αβγοτάραχο» με ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας των μελών της ΕΛΟΠΥ.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας