Δεύτερο Gastro-Swim Event της ΕΛΟΠΥ

Η ΕΛΟΠΥ προσκάλεσε την κολυμβητική ομάδα WeSwim να κολυμπήσει στα κρυστάλλινα νερά της Σαλαμίνας, δίπλα στους κλωβούς της μονάδας «Ιχθυοκαλλιέργειες Αργοσαρωνικός».

 

Το  δεύτερο Gastro-Swim event της ΕΛΟΠΥ, σε συνεργασία με την κοινωνική, μη ανταγωνιστική ομάδα κολύμβησης WeSwim, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2021, αυτή τη φορά στη Σαλαμίνα!

Η αγάπη για την θάλασσα συνέδεσε για άλλη μια φορά την ΕΛΟΠΥ με τους κολυμβητές της WeSwim, οι οποίοι γνώρισαν το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζουν και μεγαλώνουν τα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας κολυμπώντας δίπλα στους κλωβούς από τις «Ιχθυοκαλλιέργειες Αργοσαρωνικός», εταιρεία-μέλος της ΕΛΟΠΥ. Ο πλούτος και η βιοποικιλότητα της θάλασσας αλλά και η καθαρότητα και διαύγεια των νερών στα οποία ζουν τα ελληνικά ψάρια, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η ιχθυοκαλλιέργεια και ο τουρισμός είναι δύο δραστηριότητες που μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Μετά το κολύμπι, η Χαρά Λαϊνά, Αντιπρόεδρος και Sales Manager της εταιρείας «Ιχθυοκαλλιέργειες Αργοσαρωνικός», υποδέχτηκε εγκάρδια την ομάδα της WeSwim και την ενημέρωσε για τη διαδικασία εκτροφής των ψαριών, λύνοντας όλες τις απορίες για τις τροφές, τους ελέγχους, τα πρότυπα ευζωίας και τις προδιαγραφές που ακολουθούνται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής και συσκευασίας, ώστε το ψάρι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας να φτάνει ολόφρεσκο, νόστιμο και θρεπτικό από τη θάλασσα στο πιάτο μας!

Στη συνέχεια, η ομάδα επισκέφτηκε την ψαροταβέρνα «Μελτέμι», στην παραλία Κανάκια, όπου τους περίμενε μια γαστρονομική έκπληξη: ψητές, ολόφρεσκες τσιπούρες από τις Ιχθυοκαλλιέργειες «Αργοσαρωνικός». Η ημέρα έκλεισε με μία υπέροχη βόλτα στην ιστορική πόλη της Σαλαμίνας.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας