«Δυτικά Επιχειρείν 2022» με τη στήριξη της ΕΛΟΠΥ

Η ΕΛΟΠΥ για 2η χρονιά χορηγός στο Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022»

 

Η ΕΛΟΠΥ ήταν για 2η χρονιά χορηγός στο Στρατηγικό Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022», που διοργανώθηκε από την AgrinioMedia και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ), με την τιμητική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Αγρινίου, το Σάββατο 18 Ιουνίου, στο Αγρίνιο.

Κεντρικό θέμα του Συνεδρίου ήταν οι αναπτυξιακές προτεραιότητες της Δυτικής Ελλάδας, υπό το πρίσμα της τρέχουσας ρευστής οικονομικής και γεωπολιτικής  συγκυρίας. Χαιρετισμοί και ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από εκπροσώπους της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, της αυτοδιοίκησης και των επιμελητήριων, καθώς και από φορείς του ακαδημαϊκού χώρου, της ενέργειας και της αγοράς.

Την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησε στην ενότητα «Αγροτοδιατροφικός Τομέας, Γεωργία & Περιβαλλοντική Διαχείριση», ο κ. Κωνσταντίνος Μπόκας, Μέλος του ΔΣ. Η καρδιά της ιχθυοκαλλιέργειας χτυπάει στη Δυτική Ελλάδα και η ΕΛΟΠΥ θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προωθούν την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών εταιρειών και αναδεικνύουν τις οικονομικές και γεωγραφικές δυνατότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

 

 width=

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας