2η Ημέρα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου από την ΕΛΟΠΥ

2η Ημέρα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου από την ΕΛΟΠΥ στη μονάδα της AVRAMAR

 

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) θέλοντας να αναδείξει τη σημασία της πρόληψης και να στηρίξει τις γυναίκες που απασχολούνται στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας, διοργάνωσε την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, τη 2η δράση δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (ΕΑΕ).

Ο κινητός μαστογράφος της ΕΑΕ επισκέφτηκε τη μονάδα φιλετοποίησης της εταιρείας-μέλους της ΕΛΟΠΥ, Avramar, στην περιοχή Απιδιά, στον Νομό Αργολίδας, όπου και εξετάστηκαν 23 γυναίκες. Η ΕΛΟΠΥ προσέφερε, επίσης, branded δώρα Fish from Greece σε όλες τις συμμετέχοντες.

Πέρα από τις γυναίκες, εργαζόμενες στις εταιρείες-μέλη της, η ΕΛΟΠΥ δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο και στους συγγενείς και τις συζύγους όλων των εργαζομένων. Μέχρι το τέλος του 2022, εκτιμάται ότι ο κινητός μαστογράφος θα επισκεφθεί περίπου 20 μονάδες σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε πολλές περιοχές η δράση θα γίνει με την αιγίδα των τοπικών Δήμων.

Μια δράση πρόληψης, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς που έχει στόχο να συνεισφέρει στην καλή υγεία των εργαζομένων του κλάδου και των οικογενειών τους.

 width=

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας