Διαβάστε για την πλούσια γεύση των θαλασσινών της Θεσπρωτίας στην 3η Βραδιά Γευσιγνωσίας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με χορηγό του event την ΕΛΟΠΥ.

3η Βραδιά Γευσιγνωσίας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου- Η ΕΛΟΠΥ ήταν χορηγός στην 3η βραδιά γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, η εκδήλωση που ανέδειξε για ακόμη μια φορά τον πλούτο της τοπικής γεύσης και παραγωγής.

Το γεγονός προσέλκυσε δεκάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια ποικιλία από εκλεκτά θαλασσινά εδέσματα, όλα παραγωγής της Θεσπρωτίας. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονταν τσιπούρες, λαυράκια, πλαισιωμένα από κρασί επίσης τοπικής παραγωγής, που δημιούργησαν μια γευστική απόλαυση για τους παρευρισκομένους. Η ποιότητα και η φρεσκάδα των θαλασσινών προϊόντων ήταν εμφανείς, αναδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά των τοπικών παραγωγών.

Ο Σύλλογος Υδατοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας, με την υποστήριξη της ΕΛΟΠΥ, έχει καταφέρει να καλλιεργήσει περαιτέρω την τοπική κουλτούρα της θαλασσινής παραγωγής και να προωθήσει την ποιότητα των προϊόντων του.

 width=

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας