ΕΛΟΠΥ: Χορηγός στην 3η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας

3η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας με τη χορηγία της ΕΛΟΠΥ

 

Η ΕΛΟΠΥ στηρίζει ενεργά τους θεσμούς και τις δράσεις του κλάδου, που στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και στην ανάδειξη των μοναδικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού ψαριού. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΟΠΥ ήταν και φέτος χορηγός στην 3η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας, μιας ημερίδας που διοργανώθηκε στις 30 Νοεμβρίου για τρίτη συνεχή χρονιά από το Tμήμα Ζωϊκής Παραγωγής, Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην ημερίδα συμμετείχαν με παρουσιάσεις εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης, το Παν/μιο Κρήτης, το ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης, το Παν/μιο Δυτικής Μακεδονίας, την Γεωπονική Σχολή Αθηνών και το CMMI – CYPRUS MARINE & MARITIME INSTITUTE.

Την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησε η Ισμήνη Μποδγάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, η οποία αναφέρθηκε στην κοινωνική καταξίωση και αποδοχή της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας από το ελληνικό κοινό και παρουσίασε τις δράσεις που υλοποιούν οι εταιρείες-μέλη της ΕΛΟΠΥ για την προστασία της θάλασσας, με καθαρισμούς βυθών και θαλασσών, και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας με την προσφορά φρέσκων ψαριών σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και ευπαθείς ομάδες.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας