Το ολόφρεσκο ελληνικό ψάρι, στα καλύτερα του!

Τα ελληνικά ψάρια Fish From Greece είναι συνώνυμα φρεσκάδας, γεύσης, ποιότητας, και υψηλής θρεπτικής αξίας. Αναπτύσσονται στο φυσικό τους περιβάλλον, τη διαυγή ελληνική θάλασσα, με τη φροντίδα καταρτισμένων επαγγελματιών της ιχθυοκαλλιέργειας και τρέφονται με υψηλής ποιότητας GMO free τροφές, όπως επιτάσσει το αυστηρό πλαίσιο κανόνων της ΕΕ. Γνωρίστε τα και απολαύστε τα!

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του ελληνικού ψαριού. Τα ψάρια Fish From Greece προσφέρουν φρεσκάδα, ποιότητα και θρεπτική αξία.

Τσιπούρα

(Sparus Aurata)

Εντυπωσιακό στην όψη και τη γεύση, μια σταθερά πεντανόστιμη επιλογή. Στην αρχαία Ελλάδα, ήταν αφιερωμένο στη θεά Αφροδίτη γιατί θεωρούνταν το πιο ελκυστικό και γευστικό ψάρι. Χαρακτηριστικό της τσιπούρας, το χρυσό τόξο πάνω από τα μάτια της, που της έχει δώσει και το όνομά της στα ιταλικά και ισπανικά, “Orata” & “Dorada” αντίστοιχα.

Η σάρκα της τσιπούρας, λευκή και τρυφερή, είναι φυσικό να θεωρείται για πολλούς ότι είναι η πιο γευστική από όλα τα ψάρια της οικογένειας των σπαριδών. Παράλληλα, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά ψάρια της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, λόγω της πλούσιας γεύσης της.

Ζει και αναπτύσσεται μέσα στην κρυστάλλινη Ελληνική θάλασσα, ολόφρεσκη και λαμπερή. Η τσίπουρα, είναι ένα υψηλής ποιότητας ψάρι, τρυφερό, εξαιρετικά θρεπτικό με πλούσια γεύση, βελούδινη υφή, πλούσιο σε ω3.

Η τσιπούρα Fish From Greece μεγαλώνει με τη φροντίδα των εξειδικευμένων επαγγελματιών της ιχθυοκαλλιέργειας, τρέφεται με πιστοποιημένες, GMO free τροφές υψηλών προδιαγραφών, για να απολαμβάνετε την ξεχωριστή γεύση και υφή της κάθε φορά που έρχεται στο τραπέζι σας!

Λαβράκι

(Dicentrarchus Labrax)

Συνώνυμο της προσιτής πολυτέλειας και της ασύγκριτης γεύσης.

Το λαβράκι είναι ένα από τα πιο διάσημα μεσογειακά ψάρια. Στην αρχαία Ελλάδα είχε τη φήμη του πιο «έξυπνου» ψαριού λόγω της μεγάλης δυσκολίας του στην αλίευση, ενώ στη σύγχρονη εποχή, η ικανότητά του ως κυνηγός, του χάρισε το γαλλικό όνομα: «Λύκος της Θάλασσας» (“Loup de Mer”).

Προτιμά τους αμμώδεις, βραχώδεις και καλυμμένους με φύκι πυθμένες και είναι σήμερα μαζί με την τσιπούρα, το πιο δημοφιλές μεσογειακό ψάρι στον κόσμο.

Ζει και αναπτύσσεται μέσα στην κρυστάλλινη Ελληνική θάλασσα, σε συνθήκες που εξασφαλίζουν τη λαμπερή όψη του και την υψηλής ποιότητας γεύση του. Ένα ψάρι με ξεχωριστή γεύση και υψηλή θρεπτική αξία πλούσιο σε ω3, η σάρκα του έχει ξεχωριστή, βελούδινη υφή.

Το λαβράκι Fish From Greece μεγαλώνει με τη φροντίδα των εξειδικευμένων επαγγελματιών της ιχθυοκαλλιέργειας, τρέφεται με πιστοποιημένες, GMO free τροφές υψηλών προδιαγραφών, για να απολαμβάνετε ένα ψάρι συνώνυμο της πολυτέλειας με πολύ μαλακή σάρκα, βελούδινη υφή και πλούσια γεύση.

Κρανιός

(Argyrosomus Regius)

Αρχοντικός, όχι μόνο λόγω του μεγέθους του αλλά και λόγω της απαράμιλλης γεύσης του.

Ο κρανιός ανήκει στην οικογένεια των σκιαινίδων και είναι ένα ψάρι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Συχνά συγχέεται με το μυλοκόπι το οποίο είναι πολύ μικρότερο και είναι είδος που δεν καλλιεργείται. Πρόκειται κυρίως για ψάρι του βυθού, που συνήθως ζει σε μεικτούς βυθούς και σε βάθη μέχρι και 300 μέτρα. Συναντάται όμως συχνά και σε πολύ ρηχά νερά, με βράχια, άμμο και φυκιάδες, ενώ μπορεί να το συναντήσουμε, πιο σπάνια, ακόμα και σε υφάλμυρα νερά. Είναι ψάρι που μεγαλώνει πολύ αφού το μήκος του μπορεί να φτάσει και τα 2 μ. και το βάρος του τα 100 κιλά.

Ζει και αναπτύσσεται μέσα στην κρυστάλλινη ελληνική θάλασσα. Είναι ένα ολόφρεσκο και υψηλής ποιότητας ψάρι, προικισμένο με φίνα γεύση και απαλή υφή, με μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, πολύ πλούσιο σε ω3.

Ο κρανιός με την ταυτότητα Fish From Greece μεγαλώνει με τη φροντίδα των εξειδικευμένων επαγγελματιών της ιχθυοκαλλιέργειας, τρέφεται με πιστοποιημένες, GMO free τροφές υψηλών προδιαγραφών, για να απολαμβάνετε την απόλυτη γεύση και ποιότητά του.

Μαγιάτικο

(Seriola dumerili)

Ψάρι που πίνουν νερό στο όνομά του, οι ψαράδες και οι γνώστες του καλού ψαριού.

Το μαγιάτικο ανήκει στην οικογένεια των Kαραγγιδών και η επιστημονική του ονομασία είναι Seriola dumerili. Το χρώμα της ράχης του είναι συνήθως μπλε-γκρι ή λαδί ενώ στις πλευρές και στην κοιλιά, ο χρωματισμός ανοίγει προς το ασημί χρώμα. Το μαγιάτικο συναντάται σε πολλές θάλασσες και συνήθως σε βάθη 50 ως 100 μέτρων, κοντά σε υφάλους ή βράχια. Αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ψάρια της Μεσογείου, στην οποία η αύξηση της θερμοκρασίας της από τις αρχές Μάϊου σημαίνει κάθε χρόνο την έναρξη της αναπαραγωγικής περιόδου του μαγιάτικου.

Ζει και αναπτύσσεται μέσα στην κρυστάλλινη ελληνική θάλασσα. Είναι ένα ολόφρεσκο ψάρι υψηλής ποιότητας, με χαρακτηριστική υπέροχη υφή και γευστικότατη σάρκα, πλούσιας διατροφικής αξίας. Το μαγιάτικο Fish From Greece, μεγαλώνει με τη φροντίδα των εξειδικευμένων επαγγελματιών  της ιχθυοκαλλιέργειας, τρέφεται με πιστοποιημένες, GMO free τροφές υψηλών προδιαγραφών, για να απολαμβάνετε ένα από τα πιο ξακουστά και νόστιμα ψάρια της ελληνικής θάλασσας.

Φαγκρί βραχύπτερο

(Pagrus Major)

Έχει το χρώμα του πάθους και γεύση που σαγηνεύει.

Το φαγκρί βραχύπτερο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στην όψη και τη γεύση ψάρια, με χαρακτηριστικό του γνώρισμα την κόκκινη ράχη με τα γαλάζια στίγματα και το ασημί ροζ χρώμα στα πλαϊνά. Ζει κοντά στον βυθό σε ανοιχτά νερά και σε διαφορετικούς τύπους πυθμένα, σε βάθη που κυμαίνονται από 30 έως και 300 μέτρα, συχνότερα κάτω από τα 150 μέτρα βάθος. Tο μήκος του μπορεί να φτάσει τα 90 εκατοστά και το βάρος του τα 8-9 κιλά.

Το φαγκρί βραχύπτερο Fish From Greece αναπτύσσεται μέσα στην κρυστάλλινη Ελληνική θάλασσα, στις ιδανικές συνθήκες και είναι ψάρι υψηλής ποιότητας με κρουστή σάρκα, ήπια γλυκιά γεύση και υψηλή θρεπτική αξία καθώς είναι πλούσιο σε ω3.

Μεγαλώνει πάντα με τη φροντίδα των εξειδικευμένων επαγγελματιών της ιχθυοκαλλιέργειας, τρέφεται με πιστοποιημένες, GMO free τροφές υψηλών προδιαγραφών, για να επιλέγετε ένα πεντανόστιμο ψάρι ανώτερης ποιότητας, με γεύση που σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά!

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας