Η ΕΛΟΠΥ παρούσα στο συνέδριο “Doing business in Italy”

Η ΕΛΟΠΥ παρούσα στο διαδικτυακό συνέδριο “Doing business in Italy”

 

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), τα μέλη της οποίας έχουν πολύ σημαντική εξαγωγική δράση στην αγορά της Ιταλίας, συμμετείχε στις 23 Νοεμβρίου, στη διαδικτυακή εκδήλωση “Doing Business In Italy – COVID19 challenges & opportunities”, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας Ρώμης και την Enterprise Greece.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν τα κανάλια διανομής της ιταλικής αγοράς και η προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην Ιταλία, με στόχο την ενημέρωση δυνητικών Ελλήνων εξαγωγέων τροφίμων για τη δομή, τις ιδιαιτερότητες, τις δυσκολίες και απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι ιταλικών εταιρειών από τα κανάλια διανομής, όπως σουπερμάρκετ, delicatessen, ηλεκτρονικό εμπόριο και από ελληνικής πλευράς, η ΕΛΟΠΥ και η ΜΕΒΓΑΛ.

Την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησε η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, η οποία εστίασε στην επιτυχημένη πορεία των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας στη ιταλική αγορά, καθώς πρόκειται για “success story” όσον αφορά τις εξαγωγές των ελληνικών εταιρειών στην Ιταλία, καθώς και στο ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας και προώθησης που εδώ και δύο χρόνια υλοποιεί η ΕΛΟΠΥ στην Ιταλία. Παράλληλα, η Ισμήνη Μπογδάνου, έκανε αναφορά στις επιτυχίες και τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η ΕΛΟΠΥ, ενώ παράλληλα έδωσε και κάποιες χρήσιμες συμβουλές για επίδοξους εξαγωγείς στην ιταλική αγορά.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας