Η ΕΛΟΠΥ, χορηγός στο 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, στη Θεσσαλονίκη

Ο 12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, ο οποίος αποτελεί ένα κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός, στέφθηκε με επιτυχία. Η διοργάνωση υποδέχτηκε 400 μαθητές και επαγγελματίες chef, καθώς και διεθνείς κριτές, από 15 χώρες από όλο τον κόσμο. Πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Detrop και της 8ης Oenos, από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023, στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ – HELEXPO. Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε 27 κατηγορίες μαγειρικής.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Ένωση Επαγγελματικών Μαγειρικής Ελλάδας – Culinary Professionals Greece και την ΔΕΘ – HELEXPO με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων (Worldchefs) και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), τιμήθηκε ως χορηγός στην εκδήλωση απονομής βραβείων στην κατηγορία μαγειρικής με λαβράκι και σε δείπνο με τους κριτές του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΜΕΤ.

 width=

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας