Μάθετε για την ημέρα Υδατοκαλλιέργειας σε συνεργασία με ΕΛΟΠΥ & Πανεπιστημίου Πατρών. Συζητήσεις για κλιματική αλλαγή, R&D και προκλήσεις του κλάδου.

Η ΕΛΟΠΥ Χορηγός του Δείπνου για τη Γενική Επιτροπή Αλιείας για τη Μεσόγειο

Παρουσία του Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη

 

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

 

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) αναπτύσσει στενή συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς φορείς για την ανάπτυξη της Μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας, καθώς, φυσικά, και με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η ΕΛΟΠΥ ήταν ο χορηγός του δείπνου που παρέθεσε το Υπουργείο στην ηγεσία και τα μέλη της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο (G.F.C.M.) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που βρέθηκαν στην Ελλάδα για την ετήσια συνεδρίαση της επιτροπής.

Το δείπνο έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπενάκη-Κουμπάρη, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη, ενώ την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της, κ. Απόστολος Τουραλιάς.

Οι 110 προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, το οποίο περιλάμβανε πιάτα με τσίπουρα, λαβράκι, κρανιό και φαγκρί, ευγενική προσφορά των Μελών της ΕΛΟΠΥ

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας