16η ετήσια συνάντηση της Επιτροπής Συμμόρφωσης

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, Ρόδος – H 16η ετήσια συνάντηση της Επιτροπής Συμμόρφωσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο RODOS PALACE στη Ρόδο, Τρίτη 2 Μαΐου έως Παρασκευή 5 Μαΐου 2023. Στη συνάντηση συμμετείχαν  πάνω από 70 Σύνεδροι από τις χώρες της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας, μέλη του GFCM.

Αποδεχόμενη την πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να χορηγήσει το επίσημο δείπνο της συνάντησης την Πέμπτη 4 Μαΐου, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο ΤΑ ΠΕΤΑΛΑΔΙΚΑ στην Παλιά Πόλη της Ρόδου σε 76 άτομα, μεταξύ των οποίων τα υψηλόβαθμα στελέχη της Διεύθυνσης Αλιείας του ΥΠΑΑΤ,  κα. Μαρίνα Πέτρου, Γενική Διευθύντρια Αλιείας και κ. Σταμάτιο Καμπόλη,  Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αλιευτικής Πολιτικής και Αξιοποίησης Προϊόντων Αλιευτικής Παραγωγής, Μέλη του GFCM και της Κομισιόν, συνεργαζόμενες NGO, και τους λοιπούς συμμετέχοντες στις εργασίες της Επιτροπής Συμμόρφωσης.

Κύριο συστατικό στα περισσότερα πιάτα του δείπνου ήταν φρέσκια τσιπούρα και φρέσκο λαβράκι Fish from Greece, από τα ιχθυοτροφεία της Philosofish, μέλος της ΕΛΟΠΥ, στη Ρόδο. Την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησε η κα. Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας