Η Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια στη FOOD EXPO 2022

Δυναμική παρουσία της Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη FOOD EXPO 2022

 

H Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμμετείχε ως εκθέτης με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στη Food Expo 2022, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Μαρτίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ μετατράπηκε για 3 ημέρες στο βασικό σημείο συνάντησης της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας – Μέλη της Οργάνωσης, υποψήφια νέα Μέλη, πελάτες, συνεργάτες, Υπουργικά Στελέχη, δημοσιογράφοι, μάγειρες, Σεφ και ιδιοκτήτες εστιατορίων ενημερώθηκαν για την πολύπλευρη δράση της ΕΛΟΠΥ, το πρόγραμμα επικοινωνίας και προώθησης του ελληνικού ψαριού ιχθυοκαλλιέργειας  στην Ελλάδα και το εξωτερικό και γενικά για την πορεία και τα τρέχοντα νέα του κλάδου. Το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ επισκέφτηκαν συνολικά περισσότερα από 300 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η ΕΛΟΠΥ προσέφερε μία ξεχωριστή γαστριμαργική και οινική εμπειρία στους καλεσμένους της: πρωτότυπες συνταγές με ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece, δια χειρός του Σεφ Κωνσταντίνου Βασάλου, συνδυασμένες με το ιδανικό κρασί από την «Οινοποιητική Νεμέας».

Οι δαπάνες παρουσίας και συμμετοχής της ΕΛΟΠΥ και των εκπροσώπων της στην Έκθεση της Food Expo, συγχρηματοδοτούνται μέσω του ΕΠΑΛΘ 2014-2020 (Μέτρο 3.4.1)

 width=

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας