Η ΕΛΟΠΥ σε συνεργασία με την Culinary Professionals Greece πραγματοποίησαν δύο γαστρονομικά Master Classes στο College of Food Innovation & Technology του Johnson & Wales University, στο Rhode Island των ΗΠΑ

Πέμπτη 26 Oκτωβρίου- Με πρωτοβουλία της ΕΛΟΠΥ και σε συνεργασία με την οργάνωση Culinary Professionals Greece , το College of Food Innovation & Technology του Johnson & Wales University, στο Rhode Island των ΗΠΑ, τίμησε το ελληνικό ψάρι εκτροφής Fish From Greece με δυο γαστρονομικά Master Classes. Σε live παρουσίαση μπροστά σε φοιτητές και καθηγητές, οι εκπρόσωποι της Culinary Professionals of Greece οι κκ Δημήτρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Χρήστος Γκότσης, αναπληρωτής Πρόεδρος, μαγείρεψαν φρέσκια ελληνική τσιπούρα Fish from Greece και φρέσκο ελληνικό λαβράκι Fish from Greece ευγενική χορηγία των μελών της ΕΛΟΠΥ, που εκπροσώπησε η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.
Ο κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, Senator της Πολιτείας Rhode Island, ΗΠΑ, τίμησε με την παρουσία του την ελληνοαμερικανική γαστρονομική εκδήλωση.

 width=

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας